Premier League-sesongen er rett rundt hjørnet og for en sesong det skal bli. Har du årets supporterutstyr på plass?

Som stolt samarbeidspartner med United gleder vi oss ekstra til årets sesong. For å feire at sesongen er i gang gir vi deg 10 % rabatt i nettbutikken på United.no hvis du handler med Manchester United-kortet fra Santander.

Med Zlatan, Pogba og Mkhitaryan på plass, og The Special One på trenerbenken blir det en forrykende sesong for alle som elsker de røde djevlene.

Den første tittelen er allerede i boks etter at Leicester ble beseiret i Community Shield hvor vinnerne av Premier League og FA-cupen fra inneværende sesong møtes.

Jessie Lindgaard sendte United i ledelsen med en vakker scoring etter halvtimen, før en av de store kometene fra forrige sesong, James Vardy utlignet for Leicester noen minutter ut i 2. omgang.

Det så ut at det kunne bli ekstraomganger på et tilnærmet fullsatt Wembley, men Zlatan ville det annerledes og avgjorde kampen med et klassisk hodestøt i sin første offisielle kamp for United. Med det markerte supersvensken seg fra start og ga fansen en forsmak på det som forhåpentligvis er i vente.

Zlatan med trofeet for United.

Zlatan, Jesse Lingard og Marcus Rashford med Community Shield-trofeet. Foto: Manchester United

Har du antrekket klart?

Ny sesong betyr også ny drakt. Har du sikret deg årets utgave? Vi markerer sesongstarten med å gi 10 % rabatt for alle som handler med Manchester United-kortet på united.no ut august.

Rabatten gjelder også alt annet supporterutstyr.

Hvis du ikke har skaffet deg United-kortet enda, så rekker du fortsatt å gjøre det før måneden er omme. Kortet gir en rekke fordeler som du kan lese mer om her: 

Kjøp supporterutstyr: 

Eff.rente 26,9 %, 15 000, – o/12 mnd. Totalt 17 026,20